Lash Lift Liima

19.90

Saatavuus: 4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tervetuloa tutustumaan Freaky Lash Lift -liimaamme! Tämä vegaaninen ja keskinopea liima on suunniteltu lamimasterin tarpeisiin, jotta voit luoda upeita, kaarevia ripsiä nopeasti ja ilman eläinkokeita.

Freaky Lash Lift Liima:

  • Vegaaninen ja eläinkokeeton: Haluamme tarjota tuotteita, jotka ovat ystävällisiä eläimille ja ympäristölle. Freaky Lash Lift -liima ei sisällä eläinperäisiä ainesosia ja on testattu ilman eläinkokeita.
  • Keskinopea kuivumisaika: Tämä liima tarjoaa optimaalisen kuivumisajan, joka on riittävän nopea ammattimaiseen työskentelyyn, mutta samalla riittävästi aikaa varmistamaan, että ripsiä voidaan asettaa oikeaan asentoon ennen kiinnittymistä.
  • Luotettava pito: Freaky Lash Lift -liima luo vahvan ja kestävän pidon, joka auttaa ripsiä säilyttämään kauniin taivutuksensa pitkään.
  • Helppo käyttää: Liiman levittäminen on helppoa ja tarkkaa, mikä mahdollistaa tarkan työskentelyn ja ammattimaisen lopputuloksen.
  • Ihoystävällinen: Freaky Lash Lift -liima on suunniteltu olematta ärsyttävä iholle, mikä varmistaa mukavuuden asiakkaille.

Freaky Lash Lift -liima on täydellinen työkalu. Se tarjoaa luotettavan pidon, nopean kuivumisajan ja on samalla ystävällinen eläimille ja ympäristölle. Tämä liima auttaa sinua luomaan kauneutta eettisellä ja ammattimaisella tavalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lash Lift Liima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top